واژگونی خودروی زائران در محور امیدیه - ماهشهر ۴ کشته و مصدوم بر جای گذاشت وقوع زلزله قدرتمند ۶.۱ ریشتری در ترکیه وعده پرسپولیس پس از تجمع هواداران: ۲ بازیکن دیگر جذب می‌کنیم مصدومیت ۱۳ نفر بر اثر واژگونی ون زائران اربعین کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

کشف زمین خواری ۳۰میلیاردی در فریدونکنار

فرمانده انتظامی شهرستان فریدونکنار از کشف یک فقره زمین خواری به ارزش ۳۰ میلیارد تومانی و دستگیری ۳ متهم خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۸ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 09
کد خبر: ۱۰۱۵۳۰

به گزارش راهبرد معاصر فرمانده انتظامی شهرستان فریدونکنار از کشف یک فقره زمین خواری به ارزش ۳۰ میلیارد تومانی و دستگیری ۳ متهم خبر داد.

سرهنگ حسن هاشم پور با اعلام این خبر اظهار کرد: ماموران انتظامی در پی دریافت خبری مبنی بر تصرف غیر قانونی ۳۰۰۰متر مربع از اراضی ملی و تغییر کاربری به اراضی مسکونی، بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

وی با اشاره به انجام اقدامات اطلاعاتی و شناسایی ۳ متهم در این زمینه،افزود: ماموران انتظامی با هماهنگی قضائی متهمان را دستگیر و طی اقدامی زمین های تصرف شده را پس از آزاد سازی به منابع ملی و دامان طبیعت بازگرداندند.

فرمانده انتظامی شهرستان فریدونکنار در ادامه از معرفی متهمان دستگیر شده به مرجع قضائی خبر داد و تصریح کرد: کارشناسان ارزش زمین های ملی آزاد شده را ۳۰۰ میلیارد ریال برآورد کردند.

هاشم پور در پایان با اشاره به اینکه پلیس با متخلفان و متصرفان غیر قانونی اراضی ملی برخورد قانونی می کند، خاطرنشان کرد: شهروندان اطلاعات و اخبار خود در زمینه مبارزه با زمین‌خواری را به پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند.

ارسال نظر
آخرین اخبار